AnaSayfa / Genel / Kahve falında manavdan armut almak

Kahve falında manavdan armut almak

Kahve falında manavdan armut almak hem işinde başarılı olacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, enerjisini toplayacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında manavdan armut almak gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik olumlu gelişmeler olabilir.

Kahve falında manavdan armut almak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına rivayet eder.

Kahve falında manav olduğunu görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında manava gitmek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında manavdan sebze almak kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine işarettir.

Kahve falında manavda meyveler görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında manavdan domates almak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında manavda karpuz görmek işlerinde yenilikler yapacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında manav tezgahı görmek hayatının da zorlaşacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir