AnaSayfa / Genel / Kahve falında sepette armut görmek

Kahve falında sepette armut görmek

Kahve falında sepette armut görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, geleceğinin de çok parlak olacağına, sözünde duracağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, yardımda bulunacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sepette armut gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında sepette armut görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bir sepet dolusu yumurta görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına yorulur.

Kahve falında kirli çamaşır sepeti görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bebek sepeti görmek maddi zararını karşılayacağına, güçten düşeceğine yorulur.

Kahve falında sepet almak her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine alamet eder.

Kahve falında sepet dolusu kiraz görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında sepette çamaşır görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine rivayet eder.

Kahve falında sepette balık görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir