AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden armut almak

Kahve falında ölü birinden armut almak

Kahve falında ölü birinden armut almak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birinden armut almak gördüyseniz:

  • Olayları öfkelenerek çözemezsiniz.

Kahve falında ölü birinden armut almak bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında ölüye armut vermek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine işarettir.

Kahve falında ölüden armut almak eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma rivayet etmektedir.

Kahve falında armut yemek görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında armut almak bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına inanılır.

Kahve falında nar ve armut görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında armut ağacı görmek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine alamet eder.

Kahve falında armut düşürmek üzgün ve hasta olacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir