AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkarak dua etmek

Kahve falında korkarak dua etmek

Kahve falında korkarak dua etmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında korkarak dua etmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili bir tercih yapabilirsiniz.

Kahve falında korktuğu için dua okumak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında korkarak dua etmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına inanılır.

Kahve falında birini korkmuş görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine alamet eder.

Kahve falında domuzdan korktuğunu görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, büyük atılımların yapılacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğin korktuğunu görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında korktuğun birini görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, el açmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında korktuğunu hissetmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında korkarak birilerinden kaçmak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir