AnaSayfa / Genel / Kahve falında cinden korkmamak

Kahve falında cinden korkmamak

Kahve falında cinden korkmamak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cinden korkmamak gördüyseniz:

  • Verdiğinizden daha azına razı olmanızı gerektiren iş, plan, ilişki ya da başka durumlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında cinlerden korktuğunu görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine işaret eder.

Kahve falında cinden korkmamak onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına alamet eder.

Kahve falında güney koreli görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kor ateşe basmak ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin korktuğunu görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında korkarak dua etmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yükseklikten korktuğunu görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Kahve falında korktuğunu hissetmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, kendisine olan güvenin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir