AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediden korktuğunu görmek

Kahve falında kediden korktuğunu görmek

Kahve falında kediden korktuğunu görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, kazancının artacağına,, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına delalet eder.

Kahve falında kediden korktuğunu gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz şeylerin hesabını yaparken maddi barajlar koymanızda fayda var.

Kahve falında kediden korktuğunu görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin korktuğunu görmek gelirinin garanti olacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin korktuğunu görmek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında korkarak kaçtığını görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine yorulur.

Kahve falında korkarak dua etmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına yorulur.

Kahve falında korkan birini görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kor ateş üstünde yürümek böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kor görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir