AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün yüzünü güzel görmek

Kahve falında ölünün yüzünü güzel görmek

Kahve falında ölünün yüzünü güzel görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün yüzünü güzel gördüyseniz:

  • Kendi hamlelerinize kendiniz karar veriyorsunuz.

Kahve falında ölünün yüzünü güzel görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gök yüzünü güzel görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında güzel yüzlü erkek görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünü güzel görmek iyileşeceğine, toparlanacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının yüzünü güzel görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzü güzel görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine inanılır.

Kahve falında kendini güzel yüzlü görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine yorulur.

Kahve falında birinin yüzünü çok güzel görmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir