AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel yüzlü erkek görmek

Kahve falında güzel yüzlü erkek görmek

Kahve falında güzel yüzlü erkek görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok hayır duası alacağına, yüksek bir makamı olacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine inanılır.

Kahve falında güzel yüzlü erkek gördüyseniz:

  • Sadece konuşmak yerine planlarınızı uygulamaya geçirmelisiniz.

Kahve falında güzel yüzlü erkek görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güzel erkek yüzü görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, çok rahat bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında güzel yüzlü erkek bebek görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü güzel görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünün güzel olduğunu görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünün güzelleştiğini görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında birinin yüzünün güzelleştiğini görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzün güzelleştiğini görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir