AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini güzel yüzlü görmek

Kahve falında kendini güzel yüzlü görmek

Kahve falında kendini güzel yüzlü görmek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, işlerin rayından çıkacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini güzel yüzlü gördüyseniz:

  • Yapılan bir yol ya da seyahat geleceğinizi değiştirebilir.

Kahve falında gök yüzünü güzel görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına inanılır.

Kahve falında yüzünü cok güzel görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünün güzelleştiğini görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına inanılır.

Kahve falında güzel yüzlü erkek görmek ruhen rahatlığa erileceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel yüzlü bebek görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına inanılır.

Kahve falında aynada yüzünü güzel görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel erkek yüzü görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kendini güzel yüzlü görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir