AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü güzel görmek

Kahve falında yüzü güzel görmek

Kahve falında yüzü güzel görmek kötü olayların meydana geleceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü güzel gördüyseniz:

  • Kafanızda size heyecan veren planlar, projeler veya amaçlarınız var.

Kahve falında birinin yüzünün güzelleştiğini görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında aynada kendi yüzünü güzel görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine delalettir.

Kahve falında yüzünün güzel olduğunu görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü cok güzel görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel erkek yüzü görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini güzel yüzlü görmek maddi açıdan rahat edileceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında birinin yüzünü çok güzel görmek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel yüzlü erkek bebek görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir