AnaSayfa / Genel / Kahve falında gök yüzünü güzel görmek

Kahve falında gök yüzünü güzel görmek

Kahve falında gök yüzünü güzel görmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, amaçlarına ulaşacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gök yüzünü güzel gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde bir hastalık olabilir.

Kahve falında gök yüzünü güzel görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, borçlarının azalacağına delalet eder.

Kahve falında güzel yüzlü erkek bebek görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına yorulur.

Kahve falında yüzünü cok güzel görmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çok güzel yüz görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yüzünü güzel görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında güzel yüzlü erkek görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünün güzelleştiğini görmek kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, sıkıntılara neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel erkek yüzü görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir