AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yüzünü güzel görmek

Kahve falında başkasının yüzünü güzel görmek

Kahve falında başkasının yüzünü güzel görmek içinin hafifleyeceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünü güzel gördüyseniz:

  • Yarın herşeye farklı bakacaksınız.

Kahve falında gök yüzünü güzel görmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel kadın yüzü görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel bir yüz görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına işarettir.

Kahve falında birinin yüzünü çok güzel görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok güzel yüz görmek ortaklarla aranın bozulacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünün güzelleştiğini görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında güzel yüzlü erkek görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzü güzel görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir