AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünü çok güzel görmek

Kahve falında birinin yüzünü çok güzel görmek

Kahve falında birinin yüzünü çok güzel görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, kendine döneceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, kendine geleceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yüzünü çok güzel gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında yüzünü güzel görmek bazı ortak işlere gireceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünün güzelleştiğini görmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yüzünün güzelleştiğini görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında güzel yüzlü bebek görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzün güzelleştiğini görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına işaret eder.

Kahve falında güzel yüzlü kadın görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına yorulur.

Kahve falında yüzü güzel görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel erkek yüzü görmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir