AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehrin üstünden geçmek

Kahve falında nehrin üstünden geçmek

Kahve falında nehrin üstünden geçmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, isminden sıkça söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında nehrin üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmak veya isteklerinizi gerçekleştirmek için tüm kaynaklarınızı kullanmaktan çekinmeyeceğe benziyorsunuz.

Kahve falında nehrin üstünden geçmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında nehri geçmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, çok başarılı işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında nehrin karşısına geçmek dertlerinin dermanını bulacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında nehri yüzerek geçmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nehrin üstünde yürümek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın üstünden arabayla geçmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz üstündeki köprüden geçmek küslerin barışacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın üstünden geçmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir