AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölün üstünden geçmek

Kahve falında gölün üstünden geçmek

Kahve falında gölün üstünden geçmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında gölün üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Birkaç işi birarada yapmak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında gölün üstünden geçmek istediği gibi yaşayacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında gölü yüzerek geçmek fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine işaret eder.

Kahve falında gölden yürüyerek geçmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gölden karşıya geçmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında gölün üzerinden geçmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gölden yüzerek geçmek sıkıntısından kurtulacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göl üstünde ev görmek yollarını ayıracağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına inanılır.

Kahve falında gölün üstünde yürümek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir