AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobanın üstünde yatmak

Kahve falında sobanın üstünde yatmak

Kahve falında sobanın üstünde yatmak sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, kıtlığın meydana geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sobanın üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden farketmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar.

Kahve falında sobanın üstünde yatmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında soba üstünde yemek pişirmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine işaret eder.

Kahve falında toprağın üstünde yatmak kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, aile saadetinin artacağına işaret eder.

Kahve falında buz üstünde yatmak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına işarettir.

Kahve falında ölünün üstünde yatmak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına delalettir.

Kahve falında taş üstünde yatmak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, saygı göreceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz üstünde yatmak bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su üstünde yatmak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir