AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumun üstünde yatmak

Kahve falında kumun üstünde yatmak

Kahve falında kumun üstünde yatmak tövbelerinin karşılık bulacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumun üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Paranızı koruma altına almalı para harcamanıza neden olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında kum üstünde yatmak yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine delalettir.

Kahve falında kumun üstünde yatmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kum üzerinde yatmak aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumda yatmak falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kum üstünde oturmak çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında kumun üstünde kaymak tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalet eder.

Kahve falında kumun üstünde yürümek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstünde kum görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir