AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün sakalını kesmek

Kahve falında ölünün sakalını kesmek

Kahve falında ölünün sakalını kesmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, planlarının işe yarayacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Fırsat olarak nitelenebilecek şeylerin hemen üstüne atılmamalısınız.

Kahve falında ölünün sakalını kesmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğin sakalını kesmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin sakalını kesmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında sakalını kesmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında sakal ve bıyık kesmek yükünün azalacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine işarettir.

Kahve falında sakallarını kesmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında sakali kesmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç ve sakal kesmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir