AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün saçlarını kesmek

Kahve falında ölünün saçlarını kesmek

Kahve falında ölünün saçlarını kesmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında ölünün saçlarını kesmek gördüyseniz:

  • Özel evraklarınıza sahip çıkmanız gerekiyor.

Kahve falında ölünün saçlarını kesmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birinin saçını kesmek emeklerinin heba olacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü saçı kesmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına inanılır.

Kahve falında saçlarını makasla kesmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın saçını kesmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin saç kesmek üstün başarılar alacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızın saçını kesmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşımın saçını kesmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir