AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün parmağında yüzük görmek

Kahve falında ölünün parmağında yüzük görmek

Kahve falında ölünün parmağında yüzük görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, kara kara düşünür olacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, belalardan korunacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün parmağında yüzük gördüyseniz:

  • İstikrarsız kişiler yıpratabilir, huzuru korumak için elinizden geleni yapmalı, uzlaşmacı olmalısınız.

Kahve falında ölünün parmağında yüzük görmek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında parmağında nikah yüzüğü görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine alamet eder.

Kahve falında parmağa taşlı yüzük takmak birlikte kâh ağlayacağına, yüksek makamlara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında parmakta söz yüzüğü görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında baş parmakta yüzük görmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağa yüzük takıldığını görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzüğün parmaktan çıktığını görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında baş parmağına yüzük takmak yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir