AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağında nikah yüzüğü görmek

Kahve falında parmağında nikah yüzüğü görmek

Kahve falında parmağında nikah yüzüğü görmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağında nikah yüzüğü gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler ya da başkalarına bağlı olarak planlarınızı değiştirmek zorunda kalmanız moralinizi bozabilir.

Kahve falında parmağında nikah yüzüğü görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, belaya ve derde düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nikah yüzüğü kaybetmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, sevilip sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nikah yüzük görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nikah yüzüğünü görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın nikah yüzüğü görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında nikah yüzüğünü unutmak elinin dara düşmeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında nikah yüzüğü bulmak mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nikah yüzüğünü çıkarmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, malının da hiç olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir