AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakta söz yüzüğü görmek

Kahve falında parmakta söz yüzüğü görmek

Kahve falında parmakta söz yüzüğü görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, işlerine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında parmakta söz yüzüğü gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da projenizde ufak tefek ayarlamalar yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında parmakta söz yüzüğü görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında nişan ve söz yüzüğü görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sözlenip yüzük takmak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine işarettir.

Kahve falında altın söz yüzüğü taktığını görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, yanlış bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında söz yüzüğünü kaybetmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına delalettir.

Kahve falında siyah söz yüzüğü görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalet eder.

Kahve falında söz yüzüğü atmak büyük kazançlar sağlayacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına delalettir.

Kahve falında söz yüzüğü taktığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir