AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağa yüzük takıldığını görmek

Kahve falında parmağa yüzük takıldığını görmek

Kahve falında parmağa yüzük takıldığını görmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, onlar sayesinde moral bulacağına delalettir.

Kahve falında parmağa yüzük takıldığını gördüyseniz:

  • Baskılara boyun eğmeniz olaylar üzerindeki kontrolünüzü kaybetmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında parmağına yüzük takıldığını görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağa yüzük takıldığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına yüzük takıldığını görmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına alamet eder.

Kahve falında kendine yüzük takıldığını görmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında altın yüzük takıldığını görmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birine yüzük takıldığını görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Kahve falında yüzük takıldığını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasına yüzük takıldığını görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kalp kırmaya yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir