AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün kıyafetlerini görmek

Kahve falında ölünün kıyafetlerini görmek

Kahve falında ölünün kıyafetlerini görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün kıyafetlerini gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz veya bilginiz test edilebilir.

Kahve falında ölü kıyafeti görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ölü kıyafetini giymek çok huzurlu bir duruma geleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün kıyafetini yıkamak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye kıyafet vermek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ölü kıyafeti giymek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin kıyafetini giymek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün kıyafetlerini giymek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında ölü birinden kıyafet almak bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir