AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye kıyafet vermek

Kahve falında ölüye kıyafet vermek

Kahve falında ölüye kıyafet vermek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, işlerinin iyi gideceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, anne babayla ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında ölüye kıyafet vermek gördüyseniz:

  • Duygusal, sosyal veya yaratıcılık gerektiren işleriniz hız kazanıyor.

Kahve falında ölünün kıyafetlerini yıkamak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, ona mutluluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birinin kıyafetini giymek dertlerin sonlanacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün kıyafetini yıkamak kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Kahve falında ölü kıyafeti görmek her geçen gün başarılarının artacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye kıyafet vermek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birine kıyafet vermek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında ölüden kıyafet almak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün kıyafetlerini dağıtmak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir