AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kıyafeti görmek

Kahve falında ölü kıyafeti görmek

Kahve falında ölü kıyafeti görmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kıyafeti gördüyseniz:

  • Sizin hoşunuza gidecek bir teklif getirmek üzereler.

Kahve falında ölü birinden kıyafet almak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün kıyafetini yıkamak saygınlık kazanacağına, ayrılanların kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kıyafeti görmek ileri gideceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına yorulur.

Kahve falında bir ölünün kıyafetini giymek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kıyafeti yıkamak hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü yeşil kıyafetle görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında ölüye kıyafet vermek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kıyafetini giymek bayram tadında bir ömür geçireceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir