AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden kıyafet almak

Kahve falında ölü birinden kıyafet almak

Kahve falında ölü birinden kıyafet almak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, takdir edileceği işler yapacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinden kıyafet almak gördüyseniz:

  • Bazı misafirlerin gelmesi olasıdır.

Kahve falında ölünün kıyafetlerini görmek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye kıyafet giydirmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, iyi halini yitireceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinden kıyafet almak yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün kıyafetlerini giymek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ölü kıyafeti yıkamak maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü yeşil kıyafetle görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün kıyafetini giymek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine inanılır.

Kahve falında ölü birine kıyafet vermek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir