AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün kıyafetini yıkamak

Kahve falında ölünün kıyafetini yıkamak

Kahve falında ölünün kıyafetini yıkamak iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün kıyafetini yıkamak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız size özel bir şey sunabilir.

Kahve falında ölü kıyafeti yıkamak onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün kıyafetlerini yıkamak kişinin başına kötü bir olay geleceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün kıyafetini yıkamak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyafetlerini yıkamak varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin kıyafetlerini yıkamak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında bebek kıyafeti yıkamak yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında kıyafet yıkamak ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına işarettir.

Kahve falında ölü birine kıyafet vermek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir