AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafetlerini giymek

Kahve falında kıyafetlerini giymek

Kahve falında kıyafetlerini giymek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, şansın kapanacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyafetlerini giymek gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin size ne yapacağınızı söylemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında güzel kıyafet giymek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye işaret etmektedir.

Kahve falında kıyafet giymek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birine kıyafet giydirmek durumunun git gide kötüleşeceğine, onun her zaman başında olacağına alamet eder.

Kahve falında geniş kıyafet giymek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, arif kimselerden sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün kıyafetlerini giymek hak yolunu tutacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine inanılır.

Kahve falında bol kıyafet giymek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine delalet eder.

Kahve falında çok kıyafet giymek büyük bir ortaklık yapılacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin kıyafetini giymek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, ağız tadından olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir