AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün kıpırdadığını görmek

Kahve falında ölünün kıpırdadığını görmek

Kahve falında ölünün kıpırdadığını görmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün kıpırdadığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi planlarınıza dahil etmek için gayret gösterebilirsiniz.

Kahve falında ölünün kıpırdadığını görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğin kıpırdadığını görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında karnında bebeğin kıpırdadığını görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, bekârlığına da veda edeceğine işarettir.

Kahve falında ölüp ağlamak engellerin aşılacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ölünün kafasını kesmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kefende görmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden korkmak fesada ve haksızlığa karışacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında ölü dedemi görmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir