AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında bebeğin kıpırdadığını görmek

Kahve falında karnında bebeğin kıpırdadığını görmek

Kahve falında karnında bebeğin kıpırdadığını görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, insanlarla tartışacağına, küslükleri gidereceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine inanılır.

Kahve falında karnında bebeğin kıpırdadığını gördüyseniz:

  • Aynı iş de, aynı plan veya proje üzerinde çalıştığınız veya sizinle aynı oranda yatırım yapmış kişilerle ters düşmeniz durumunda üzerinizdeki baskı artabilir.

Kahve falında karnında bebeğin kıpırdadığını görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında karnındaki bebeğin kıpırdadığını görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine yorulur.

Kahve falında ölünün kıpırdadığını görmek eşyaların yenileneceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnındaki bebeğini düşürmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnında erkek bebek görmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğin yüzünü görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine delalettir.

Kahve falında anne karnında bebek yüzü görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğin ayağını görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir