AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden korkmak

Kahve falında ölü birinden korkmak

Kahve falında ölü birinden korkmak bununla kalmayarak iflas edeceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden korkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmenizin beklenmesi sizi biraz sinirlendirebilir.

Kahve falında ölü birinden korkmak dayanışmanın ve düzenin artacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında ölülerden korkmak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü fareden korkmak kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında ölüden korkmak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında köpek balığından korkmak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında uçakta korkmak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, kafasının rahat olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsahtan korkmak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında papağandan korkmak sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir