AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü dedemi görmek

Kahve falında ölü dedemi görmek

Kahve falında ölü dedemi görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, çok büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü dedemi gördüyseniz:

  • Bazı kişileri veya olayları zorlama eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında ölü dedemi görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü dedeni görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü dedeyi diri görmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü dedesini görmek büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü dedeye sarılmak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında ölü dedesine sarılmak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına yorulur.

Kahve falında ölü dedenin elini öpmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü dedesinin dirildiğini görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir