AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün kilo aldığını görmek

Kahve falında ölünün kilo aldığını görmek

Kahve falında ölünün kilo aldığını görmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, büyük kayıplara uğrayacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, daha çok dünya malı edineceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün kilo aldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde manipülatif tavırları olan bir kişi olabilir.

Kahve falında ölünün kilo aldığını görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, yardımının olacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin kilo aldığını görmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin kilo aldığını görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok kilo aldığını görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına yorulur.

Kahve falında bir kişinin kilo aldığını görmek her zaman hayırlı işler yapacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin kilo aldığını görmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, böylece hayatından memnun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kilo aldığını görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının kilo aldığını görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, huzur ve saadet bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir