AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin kilo aldığını görmek

Kahve falında kardeşinin kilo aldığını görmek

Kahve falında kardeşinin kilo aldığını görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin kilo aldığını gördüyseniz:

  • Tutulmaların etkileri aynen sürüyor.

Kahve falında kardeşinin kilo aldığını görmek özlem gidereceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin kilo aldığını görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, hakkıyla kazanca alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının kilo aldığını görmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında ölünün kilo aldığını görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının kilo aldığını görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında birinin çok kilo aldığını görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin kilo aldığını görmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kilo aldığını görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, ortak edineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir