AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızların hareket ettiğini görmek

Kahve falında yıldızların hareket ettiğini görmek

Kahve falında yıldızların hareket ettiğini görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldızların hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Yeni her şeyi merak ediyorsunuz.

Kahve falında yıldızların hareket ettiğini görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Kahve falında hareketli yıldızlar görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, parasız kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yıldızları hareket ederken görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hareket eden yıldız görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin hareket ettiğini görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cisimlerin hareket ettiğini görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, insanların birbirine kenetleneceğine işaret eder.

Kahve falında cisimleri hareket ettirmek insanların yolunu aydınlatacağına, büyük düşüneceğine alamet eder.

Kahve falında eşyaları dokunmadan hareket ettirmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir