AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün gölgesini görmek

Kahve falında ölünün gölgesini görmek

Kahve falında ölünün gölgesini görmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün gölgesini gördüyseniz:

  • Erkekseniz Alacağınız bir istihbarat sonucu işinizde olumlu gelişmeler meydana getirebilirsiniz.

Kahve falında ölünün gölgesini görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan gölgesi görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında insan gölgesi görmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlik gölge görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına delalet eder.

Kahve falında gölgeden kaçmak aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz gölge görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının gölgesini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında köpek gölgesi görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir