AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker giysisi giymek

Kahve falında asker giysisi giymek

Kahve falında asker giysisi giymek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker giysisi giymek gördüyseniz:

  • Kendinizde veya hayatınızda olumlu farklılıklara yardım edecek kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında asker giysisi giymek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında asker giysisi görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına işarettir.

Kahve falında ölünün giysisini giymek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işarettir.

Kahve falında ölen birinin giysisini giymek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, içine kapanacağına inanılır.

Kahve falında ölüye giysi giydirmek hayallerin gerçekleştirileceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak giysi giymek bereketin ve verimin hâkim olacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel giysi giymek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına delalet eder.

Kahve falında kadın giysisi giymek fakirlikten kurtulmaya, çok sıkıntılı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir