AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elini yıkamak

Kahve falında ölünün elini yıkamak

Kahve falında ölünün elini yıkamak iyi gelir getiren işler yapılacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, bir akrabadan hata görüleceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında ölünün elini yıkamak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri, bazı plan, seçim veya kararlarınızı savunmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ölünün elini yıkamak kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına işarettir.

Kahve falında sabunla elleri yıkamak ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında akarsuda el yıkamak mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, ekmeğinin verimli olacağına delalettir.

Kahve falında sıvı sabunla el yıkamak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden ellerini yıkamak sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ellerini yıkadığını görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işarettir.

Kahve falında ellerini sabunla yıkamak kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu eli yıkamak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir