AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün eline sarılmak

Kahve falında ölünün eline sarılmak

Kahve falında ölünün eline sarılmak işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, yüksek tahsil yapacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında ölünün eline sarılmak gördüyseniz:

  • Biraz da dış görünümünüze önem verin.

Kahve falında ölünün eline sarılmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, kötü günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında elini sarılı görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında elleri sarılı görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Kahve falında el öpmek sarılmak kaybetmeyi göze alamayacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarılmak el öpmek yokluk içine gireceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kefene sarılmış ölüler görmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birisiyle sarılmak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü babasına sarılmak acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir