AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü babasına sarılmak

Kahve falında ölü babasına sarılmak

Kahve falında ölü babasına sarılmak dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü babasına sarılmak gördüyseniz:

  • Hangi alanda ilerleyeceğiniz veya hangi alanda mücadele edeceğiniz konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında ölü babasına sarılmak müjdeli haberle geleceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü babaya sarılmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaya sarılmak kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen babaya sarılmak yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babasına sarılarak ağlamak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında babaya sarılarak ağlamak yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babaya sarılmak ve ağlamak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babasına sarılarak ağlamak dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir