AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri sarılı görmek

Kahve falında elleri sarılı görmek

Kahve falında elleri sarılı görmek iç huzurunun yerinde olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, beddua ve ah alacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elleri sarılı gördüyseniz:

  • Üzerinizde artan baskısı olan konulara yaklaşımlarınızı gözden geçirerek bulacağınız alternatif yollar veya diğer seçenekler pek çok alanda daha hızlı ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında ölünün eline sarılmak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında el öpmek sarılmak söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sarılmak el öpmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, insanlara küsüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elini sarılı görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında elleri sarılı görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında gazeteye sarılı para görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında bir kıza sarılıp ağlamak sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işaret eder.

Kahve falında şehide sarılmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir