AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini sarılı görmek

Kahve falında elini sarılı görmek

Kahve falında elini sarılı görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine rivayet eder.

Kahve falında elini sarılı gördüyseniz:

  • Belli çıkış yolları bulmanın sırrı burada yatıyor olabilir.

Kahve falında sarılmak el öpmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına inanılır.

Kahve falında elini sarılı görmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında el öpmek sarılmak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elleri sarılı görmek fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine delalettir.

Kahve falında ölünün eline sarılmak başarılarının azalacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasına sarılmak işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık erkeğe sarılmak karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında çingeneye sarılmak sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir