AnaSayfa / Genel / Kahve falında el öpmek sarılmak

Kahve falında el öpmek sarılmak

Kahve falında el öpmek sarılmak mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, verdiği sözleri tutacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el öpmek sarılmak gördüyseniz:

  • Para kazanma yöntemlerinizi yenileyebilir, yeni iş kolları bularak o kanala gelir elde etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında sarılmak el öpmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el öpmek sarılmak iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, hem çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babaya sarılmak öpmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birine sarılıp öpmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeği öpmek sarılmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birine sarılmak öpmek resmi bir kurumda işe girileceğine, kazancının eksileceğine delalet eder.

Kahve falında birine sarılmak ve öpmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen babaya sarılmak öpmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir