AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğun elinden tutmak

Kahve falında bir çocuğun elinden tutmak

Kahve falında bir çocuğun elinden tutmak herkesin önünde olacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında bir çocuğun elinden tutmak gördüyseniz:

  • Karar veremediğiniz bir konuda sizi aydınlatmaları mümkündür.

Kahve falında bir çocuğun elinden tutmak geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğun elinden tutmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında çocuğun elinden tutmak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, ana baba duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin elinden tutmak her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında askerin elinden tutmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine işarettir.

Kahve falında annenin elinden tutmak ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, huzura erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün elinden tutmak hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğin elinden tutmak alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir