AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde süt görmek

Kahve falında elinde süt görmek

Kahve falında elinde süt görmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında elinde süt gördüyseniz:

  • İlerleyebilmek için geçmişte birlikte iş yaptığınız kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında elinde süt görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, hayatının yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sütle el yıkamak kazancın yetmez olacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün elinde süt görmek gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütünün kesildiğini görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kova dolusu süt görmek eğer işsizse iş bulacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadından süt emmek ayrılmış olanların kavuşacağına, yeni başlangıçların yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkekten süt almak her anlamda güçleneceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına inanılır.

Kahve falında oda dolusu süt görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir