AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden süt almak

Kahve falında ölü birinden süt almak

Kahve falında ölü birinden süt almak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birinden süt almak gördüyseniz:

  • En azından flört seviyesinde bir yasak ilişkiniz olabilir.

Kahve falında ölüye süt içirmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birine süt vermek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, işlerin toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye süt vermek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında ölü birinden süt almak gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden süt almak planların sarkacağına, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde süt görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ölünün elinden süt içmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atın sütünü sağmak güzel olaylarla karşılaşılacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir