AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye süt vermek

Kahve falında ölüye süt vermek

Kahve falında ölüye süt vermek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, sonunda mutlu olacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye süt vermek gördüyseniz:

  • Farklı görüşlere karşı çıkmanız durumunda tartışmalar alevlenebilir.

Kahve falında ölü birine süt vermek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ölünün elinden süt içmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye süt içirmek işinden ve hayatından geri kalacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye süt vermek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden süt almak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden süt almak düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, işveren koltuğunda oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün elinde süt görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütle yemek yapmak rızkının kesilmeyeceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir