AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden süt almak

Kahve falında ölüden süt almak

Kahve falında ölüden süt almak akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden süt almak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız kanalıyla yeni işler veya mevcut işlerde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölünün elinde süt görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye süt içirmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüden süt almak işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye süt vermek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birine süt vermek fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden süt içmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, işlerin yoluna sokulacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinden süt almak aksi takdirde çaresiz kalacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet eder.

Kahve falında memesinden süt emzirmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir