AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde çiçek açtığını görmek

Kahve falında elinde çiçek açtığını görmek

Kahve falında elinde çiçek açtığını görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde çiçek açtığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin durumunuzu anlamasını bekleyerek ya da durumunuzu anlatabilmek için vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Kahve falında elinde çiçek açtığını görmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kayısı ağacının çiçek açtığını görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, maddi sorumluluklarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek açtığını görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çiçek açmış ağaç görmek yüksek moral sahibi olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe çiçek açmış ağaç görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına işaret eder.

Kahve falında çiçekler açtığını görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında meyve ağacının çiçek açtığını görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında çiçek açmış vişne ağacı görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, kolaylık elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir